Meet our team

Elke dag zijn wij vol passie en enthousiasme op zoek naar collega's die samen met ons willen bouwen aan een prachtige organisatie met sterke merken. Hier leer je ons alvast al een beetje kennen.

Leer onze recruiters kennen

 

Jamie     Carolien      Ruben     Manon     

Naam: Jamie Kloosterman
Functie: Talent Acquisition Specialist
In dienst sinds 1 oktober 2017

 
Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven? 

Sinds 2017 ben ik werkzaam als Talent Acquisition Specialist binnen Van Geloven en werkzaam op onze 6 prachtige productielocaties en het hoofdkantoor. Mijn focus ligt op het werven van managers en specialisten die samen met ons onze ambitieuze plannen waar gaan maken.

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Ik ben voor een tijdelijk project van 1 jaar gestart maar zoals vele andere ben ik ook “blijven plakken”. Waarom? Omdat je hier echt impact kan maken en wie wordt daar nu niet blij van. Binnen Van Geloven krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, contact onderling is erg informeel en op alle niveaus staat iedereen gewoon met zijn spreekwoordelijke “poten in de klei”. Van Geloven heeft grote ambities en is enorm groeiende. Daarnaast liggen er mooie uitdagingen om verder te professionaliseren en digitaliseren. Kortom, genoeg uitdagingen in een ondernemende organisatie waar de lijnen kort zijn.  

"Je kan hier echt impact maken!"

Wat daagt je uit in je werk?

De juiste kandidaat vinden voor de fase waarin we momenteel met onze organisatie zitten is momenteel de grootste uitdaging. Doordat we enorm groeiende zijn hebben we mensen nodig die mee bouwen aan onze ambities en de lat ook steeds een beetje hoger kunnen en willen leggen, zowel bij zichzelf als bij het team en zelfs daarbuiten. Ondanks dat onze merken enorm bekend zijn is Van Geloven op de arbeidsmarkt nog relatief onbekend. De komende jaren gaan we ook hard werken aan onze naamsbekendheid als werkgever van mooie en sterke merken. Daarnaast staan er ook nog een aantal mooie projecten op de agenda zoals Diversity & Inclusion, Analytics, Employer Branding en nog veel meer, dus uitdagingen genoeg.

Bereikbaar via:


Mail: jkloosterman@vangeloven.com
Telefoon: 06 46881076

Image
Talent Acquisition

Bereikbaar via:

Mail: chendriks@vangeloven.com
Telefoon: 06 15449031

Image
Recruiter

Naam: Carolien Hendriks
Functie: Talent Acquisition Specialist
In dienst sinds 1 oktober 2018

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven? 

Bij Van Geloven ben ik met veel plezier werkzaam als Talent Acquisition Specialist oftewel Recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor het vervullen van de veelvoorkomende vacatures in onze fabrieken. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Operators, Logistiek Medewerkers en Monteurs. Dit kan zijn voor onze locatie in Tilburg, Helmond maar ook Wijk bij Duurstede en Cuijk.

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Voordat ik bij Van Geloven ging werken was ik een aantal jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaar in de arbeidsbemiddeling werkzaam geweest te zijn was het voor mij tijd om de overstap te maken naar een corporate rol. Deze kans deed zich voor bij Van Geloven een organisatie die ik al goed kende destijds omdat het een van mijn klanten was.

"Ik krijg er energie van wanneer ik de juiste mensen met elkaar in contact kan brengen"

Wat daagt je uit in je werk?

In mijn werk is geen dag hetzelfde. Ik vind de uitdaging in de verantwoordelijkheid en vrijheid die ik heb binnen mijn rol. Ik krijg er energie van wanneer ik de juiste mensen met elkaar in contact kan brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.  

Naam: Robert Zoontjens
Functie: Talent Acquisition Specialist
In opdracht sinds 10 januari 2022

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven?

Sinds begin januari ben gestart als interim Talent Acquisition Specialist bij Van Geloven in Maastricht. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het werven van productierollen. 

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Toen ik de kans kreeg om bij Van Geloven aan de slag te gaan ging er langgekoesterde wens in vervulling. Mijn vader en moeder reden vroeger in Tilburg  met paard en wagen naar de Bakkers en fabrieken om meel en bloem te leveren. Zelf zijn ze in 1966 geëmigreerd van Tilburg naar Limburg. Toen ik aangaf dat ik samen met het recruitmentteam me sterk ging maken om goede mensen aan Van Geloven te binden zeiden ze.. doe Ad de groeten!

 

Wat daagt je uit in je werk?

Het verbinden van de juiste mensen aan Van Geloven. Een uitdagende klus in de huidige arbeidsmarkt waar we samen voor staan maar erg belangrijk. Zonder mensen staat alles stil.  Door de groei en door-en uitstroom zullen er nog veel nieuwe collega´s moeten worden geworven!  Een goede onboarding  en een  goede  ontvangst op de afdeling met de juiste begeleiding helpen daar enorm bij. Dat moeten we samen doen en zijn mooie regelingen en trajecten voor beschikbaar

Bereikbaar via:

Mail: rzoontjens@vangeloven.com
Telefoon: 06 36322527

Image
Robert Zoontjens

Bereikbaar via:

Mail: rdebruijn@vangeloven.com

Telefoon: 06 21351306

Image
TA Manager

Naam: Ruben de Bruijn
Functie: Talent Acquisition Manager
In dienst sinds: 1 juli 2021

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven? 

Mijn naam is Ruben de Bruijn en ik ben werkzaam als Talent Acquisition Manager bij Van Geloven. Mijn focus binnen Van Geloven is het werven van Managers en Specialisten voor zowel het hoofdkantoor als de productielocaties.

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Ik ben bij Van Geloven gaan werken als Interim Recruiter, een hele brede opdracht bij een mooie werkgever. Bij Van Geloven is geen dag hetzelfde, het werk is heel dynamisch en je hebt veel vrijheid.

"Je krijgt veel vrijheid bij Van Geloven en geen dag is hetzelfde"

Wat daagt je uit in je werk?

De grootste uitdaging in mijn werk is om in een moeilijke arbeidsmarkt toch het beste talent uit de markt voor de organisatie te werven, daarnaast zijn het optimaliseren van recruitmentprocessen en het bedenken van innovatieve wervingscampagnes dingen waar ik veel energie van krijg.

Naam: Manon Rubisz
Functie: Talent Acquisition Specialist
In dienst sinds: 15 november 2021

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven?

Sinds 15 november 2021 ben ik werkzaam als Talent Acquisition Specialist. Ik ben verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe collega’s zoals operators en monteurs voor onze mooie locatie Mora Productie in Maastricht.

Waarom  ben je bij Van Geloven gaan werken?

Ik heb in het verleden bij Mora productie op locatie gewerkt en heb het bedrijf goed leren kennen. Geen dag is hetzelfde en er gebeurd altijd wel iets! De organisatie is continue bezig met innovatie, staat nooit stil en vindt het belangrijk om verbinding te hebben met de maatschappij. En een van de belangrijkste aspecten; de leuke collega’s zorgen voor een prettige werksfeer en je voelt je snel onderdeel van het bedrijf.

"De leuke collega's zorgen voor een prettige werksfeer waardoor je snel onderdeel wordt van het bedrijf"

Wat daagt je uit in je werk?

De arbeidsmarkt is krap en ieder bedrijf lijkt op zoek naar nieuwe collega’s. Om samen met het Talent Acquisition team manieren te bedenken om buiten de begaande paden te treden, dat maakt het leuk! We krijgen de vrijheid en ruimte om met goede voorstellen te komen en verder te bouwen aan ons recruitment team. Een mooie uitdaging waar we met zijn allen volledig voor gaan.

Bereikbaar via:

Mail: mrubisz@vangeloven.com

Telefoon: 06 15145025

Image
Manon