Meet our team

Elke dag zijn wij vol passie en enthousiasme op zoek naar collega's die samen met ons willen bouwen aan een prachtige organisatie met sterke merken. Hier leer je ons alvast al een beetje kennen.

Leer onze recruiters kennen

 

     Carolien      Ruben     Manon     

Bereikbaar via:

Mail: chendriks@vangeloven.com
Telefoon: 06 15449031

Image
Recruiter

Naam: Carolien Hendriks
Functie: Talent Acquisition Specialist
In dienst sinds 1 oktober 2018

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven? 

Bij Van Geloven ben ik met veel plezier werkzaam als Talent Acquisition Specialist oftewel Recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor het vervullen van de veelvoorkomende vacatures in onze fabrieken. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld Operators, Logistiek Medewerkers en Monteurs. Dit kan zijn voor onze locatie in Tilburg, Helmond maar ook Wijk bij Duurstede en Cuijk.

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Voordat ik bij Van Geloven ging werken was ik een aantal jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling. Na een aantal jaar in de arbeidsbemiddeling werkzaam geweest te zijn was het voor mij tijd om de overstap te maken naar een corporate rol. Deze kans deed zich voor bij Van Geloven een organisatie die ik al goed kende destijds omdat het een van mijn klanten was.

"Ik krijg er energie van wanneer ik de juiste mensen met elkaar in contact kan brengen"

Wat daagt je uit in je werk?

In mijn werk is geen dag hetzelfde. Ik vind de uitdaging in de verantwoordelijkheid en vrijheid die ik heb binnen mijn rol. Ik krijg er energie van wanneer ik de juiste mensen met elkaar in contact kan brengen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.  

Bereikbaar via:

Mail: rdebruijn@vangeloven.com

Telefoon: 06 21351306

Image
TA Manager

Naam: Ruben de Bruijn
Functie: Talent Acquisition Manager
In dienst sinds: 1 juli 2021

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven? 

Mijn naam is Ruben de Bruijn en ik ben werkzaam als Talent Acquisition Manager bij Van Geloven. Mijn focus binnen Van Geloven is het werven van Managers en Specialisten voor zowel het hoofdkantoor als de productielocaties.

Waarom ben je bij Van Geloven gaan werken?

Ik ben bij Van Geloven gaan werken als Interim Recruiter, een hele brede opdracht bij een mooie werkgever. Bij Van Geloven is geen dag hetzelfde, het werk is heel dynamisch en je hebt veel vrijheid.

"Je krijgt veel vrijheid bij Van Geloven en geen dag is hetzelfde"

Wat daagt je uit in je werk?

De grootste uitdaging in mijn werk is om in een moeilijke arbeidsmarkt toch het beste talent uit de markt voor de organisatie te werven, daarnaast zijn het optimaliseren van recruitmentprocessen en het bedenken van innovatieve wervingscampagnes dingen waar ik veel energie van krijg.

Naam: Manon Rubisz
Functie: Talent Acquisition Specialist
In dienst sinds: 15 november 2021

 

Wat voor functie bekleed je bij Van Geloven?

Sinds 15 november 2021 ben ik werkzaam als Talent Acquisition Specialist. Ik ben verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe collega’s zoals operators en monteurs voor onze mooie locatie Mora Productie in Maastricht.

Waarom  ben je bij Van Geloven gaan werken?

Ik heb in het verleden bij Mora productie op locatie gewerkt en heb het bedrijf goed leren kennen. Geen dag is hetzelfde en er gebeurd altijd wel iets! De organisatie is continue bezig met innovatie, staat nooit stil en vindt het belangrijk om verbinding te hebben met de maatschappij. En een van de belangrijkste aspecten; de leuke collega’s zorgen voor een prettige werksfeer en je voelt je snel onderdeel van het bedrijf.

"De leuke collega's zorgen voor een prettige werksfeer waardoor je snel onderdeel wordt van het bedrijf"

Wat daagt je uit in je werk?

De arbeidsmarkt is krap en ieder bedrijf lijkt op zoek naar nieuwe collega’s. Om samen met het Talent Acquisition team manieren te bedenken om buiten de begaande paden te treden, dat maakt het leuk! We krijgen de vrijheid en ruimte om met goede voorstellen te komen en verder te bouwen aan ons recruitment team. Een mooie uitdaging waar we met zijn allen volledig voor gaan.

Bereikbaar via:

Mail: mrubisz@vangeloven.com

Telefoon: 06 15145025

Image
Manon