Stap in de wereld van smaak en passie: Van Geloven Cuijk, thuisbasis van de legendarische Souflesse

Welkom bij Van Geloven Cuijk, beter bekend als Swinkels Snackery & Backery. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd waarin ambacht en passie centraal stonden. Al sInds 1983 zijn we gepassioneerd bezig met het produceren van overheerlijke bladerdeegproducten, waaronder de welbekende trots van ons bedrijf: de Souflesse.
Image
Mora snacks

Ga aan de slag bij Van Geloven Cuijk

Als jij op zoek bent naar een werkomgeving waar gezelligheid, passie en ambacht samenkomen, dan is Van Geloven Cuijk, ook wel bekend als Swinkels Snackery & Backery, de perfecte plek voor jou om te schitteren. Onze geschiedenis strekt zich uit sinds 1983, en sinds die tijd hebben we ons vol overgave toegelegd op het creëren van overheerlijke bladerdeegproducten, waarvan de befaamde Souflesse ons trotse pronkstuk is.

Maar dat is nog niet alles! Bij Van Geloven Cuijk zijn er diverse afdelingen waar je jouw passie en talenten kunt inzetten.

En het beste van alles? Parkeren is een fluitje van een cent, waardoor je met een glimlach naar het werk kunt komen. Stap binnen bij Van Geloven Cuijk en ervaar zelf het warme familiegevoel dat ons onderscheidt. Samen, als één team, creëren we niet alleen de lekkerste snacks voor Nederland, maar ook voor ver daarbuiten. Waar wacht je nog op? Jouw culinaire reis begint hier!

Afdelingen binnen Van Geloven Cuijk

Sfeerimpressie Van Geloven Cuijk

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.