Van Geloven Cuijk

Van Geloven Cuijk is onder locals bekend als Swinkels Snackery & Backery. Ook een prima naam, die de lading uitstekend dekt. Hier produceren we verschillende bladerdeegproducten. En, niet te vergeten, de kaassoufflé: een oer-Hollandse lekkernij.
Image
Fabriek Cuijk

Trots op Souflesse

De trots van Van Geloven Cuijk? Dat is de Souflesse. Dat is een kaassouflé, maar dan nog nét wat lekkerder. De Souflesse bevat minder deeg, maar meer kaas en pit. Hierdoor laat de Souflesse zich nog wat makkelijker weghappen, maar pas op: de inhoud kan nog steeds aardig hot zijn.

Image
Fabriek Cuijk

Snack professionals

Bij Van Geloven in Cuijk werken 35 snackprofessionals. Hiermee is het een van de kleinere productielocaties. Maar vergis je niet: door een ultra-efficiënt productieproces kunnen we hier ook hoge volumes aan. Grote horecaketens, bedrijfscateraars, benzinestations die hun klanten hartige brandstof gunnen, vliegtuigmaatschappijen, bakkers en slagers: de lijst is lang en wordt alleen maar langer.

 

Image
Van Geloven cuijk

Familiegevoel

Omdat er in Cuijk in een klein team wordt gewerkt, is het familiegevoel ruimschoots aanwezig. Er is een grote mate van zelfstandigheid en saamhorigheid. Kortom: het is een club die bijna zo warm is als de inhoud van de eerdergenoemde soufflé. En weet je wat ook fijn is? Je auto of fiets parkeer je zo voor de deur.

Sfeerimpressie Van Geloven Cuijk

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.