Onze cultuur

Bij Van Geloven heerst er een familiecultuur waarin mensen centraal staan. Onze no-nonsense aanpak zorgt voor een informele en vriendelijke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Bij Van Geloven staan onze drie kernwaarden centraal.

Onze missie is simpel: mensen gelukkig maken en verrassen met heerlijke snacks. Of je nu een consument bent of een professional, wij streven ernaar jouw favoriete snackspecialist te zijn én te blijven. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Of je nu thuis geniet of onderweg bent, wij zijn er voor jou.
Image
YUNG VG

Werk-privé balans

Een gezonde werk-privé balans vinden wij heel belangrijk. We begrijpen dat het leven meer is dan alleen werk. We streven ernaar om onze medewerkers de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben. Van Geloven biedt flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden en ondersteunende programma’s zodat onze collega’s met plezier naar werk komen.

Ontwikkelen binnen Van Geloven

Bij Van Geloven kan je jouw talenten ontwikkelen! Of je nou in de fabriek werkt of op kantoor, we bieden verschillende trainingen aan. We hebben een leadershiptraining voor onze leidinggevende en bieden een ontwikkelingsbudget aan onze medewerkers. Voor de medewerkers in de fabriek bieden wij verschillende opleidingen. Je kan een taalcursus volgen, je laten opleiden tot operator of je Lean Yellow/Orange/Green/Black Belt halen.

YUNG VG, de jonge professionals binnen Van Geloven

YUNG VG is opgezet door jonge collega’s van Van Geloven. We geloven dat we ontzettend veel van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien in onze rollen binnen ons prachtige bedrijf. Of het nu gaat om het uitwisselen van kennis, het opdoen van nieuwe inzichten of het leggen van contacten, YUNG VG biedt de daarvoor de perfecte omgeving.

YUNG VG organiseert regelmatig activiteiten. Er is een event geweest over werknemers welzijn waarbij er ook een masterclass werd gegeven. Ook is er een pubquiz geweest en is er een dag georganiseerd in het teken van MVO. Deze evenement zijn allereerst gezellig, maar ook een goed moment om collega’s van andere locaties en afdelingen te leren kennen.

Image
YUNG VG

Activiteiten YUNG VG

Speciale activiteiten en bijeenkomsten binnen Van Geloven