Welkom in de Wereld van Snacks - Finance bij Van Geloven

Onze Finance afdeling opereert vanuit Tilburg en Maastricht. Als onderdeel van ons Financeteam draag jij bij aan het financiële fundament van onze organisatie.

Onze cultuur

Bij Van Geloven staat een warme en familiale sfeer centraal. Wij geloven in het belang van open communicatie en het luisteren naar elkaar. Jouw stem wordt gehoord en gewaardeerd binnen onze organisatie.

Ons finance team is niet alleen gericht op prestaties, maar ook op samenwerking en het behalen van gezamenlijke doelen. Wij streven ernaar om nauwkeurige en relevante financiële informatie te leveren die essentieel is voor het succes van ons bedrijf.

Als toonaangevende producent van snacks en maaltijdcomponenten werken wij bij Van Geloven nauw samen met diverse afdelingen, waaronder Inkoop, Productie en Verkoop. Door deze samenwerking kunnen we onze doelen efficiënt bereiken en blijven we streven naar verbetering en groei.

Bij Van Geloven ben je onderdeel van een hecht team waarin ieders bijdrage wordt gewaardeerd en waarin we samenwerken om successen te behalen. 

Image
Snacks Mora

Ons team

Ons Marketing Team is opgedeeld in verschillende gespecialiseerde teams, elk gericht op een specifiek aspect van de markt:

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.