Welkom in de Wereld van Snacks - HR bij Van Geloven

Als HR-team spelen we een cruciale rol in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van toptalent. We zijn de verbindende schakel tussen het management en de medewerkers, en we streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en ondersteund voelt.

Onze cultuur

Bij Van Geloven staat een warme en familiaire sfeer centraal, zowel binnen onze organisatie als specifiek binnen onze HR-afdeling. Wij geloven sterk in het belang van menselijke verbindingen en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Onze toegewijde HR-afdeling werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Van Geloven, en deze samenwerking strekt zich uit over al onze locaties. Deze nauwe samenwerking draagt bij aan een gezellige en collegiale sfeer, waarin teamuitjes en teambuildingsactiviteiten regelmatig worden georganiseerd om de banden tussen collega's te versterken.

Bij Van Geloven geloven we in het belang van een positieve en ondersteunende werkomgeving, waarin ieders bijdrage wordt gewaardeerd en waarin we gezamenlijk streven naar succes. 

Ons Team

Ons hoofdkantoor zit in Tilburg, daarnaast zijn er op de locaties Maastricht, Helmond en Mol ook HR-afdelingen. Samen zorgen we ervoor dat zaken met betrekking tot het personeel geregeld wordt. 

Image
Snacks Mora
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.