Welkom in de Wereld van Snacks - marketing bij Van Geloven

Als toonaangevende speler zijn we trots op onze sterke merken, waaronder Mora, Van Dobben en vele anderen. Onze marketing afdeling werkt vanuit Mol en ons hoofdkantoor in Tilburg. Als onderdeel van ons marketingteam help jij met het laten groeien van onze merken.

Onze cultuur

Bij Van Geloven heerst er een familiaire sfeer. Onze deuren staan voor je open en jouw stem wordt gehoord. We geloven in het opbouwen van sterke relaties, zowel binnen als buiten de organisatie. Bij marketing zijn we ook prestatiegericht. We streven ernaar onze merken te laten groeien, dit doen we door te blijven leren en innovatie te omarmen.

Ons marketingteam werkt nauw samen met andere afdelingen, zoals Sales, Productie en R&D, om onze doelen te bereiken. Binnen ons marketingteam zelf heerst een gezellige sfeer. We organiseren regelmatig teamuitjes en teambuildingsactiviteiten om de banden te versterken en te zorgen voor een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Ons team

Li-Zhi's duik in de wereld van Retail Media bij Van Geloven

In de wereld van Retail Media, krijgt Li-Zhi tijdens haar stage bij Van Geloven een unieke inkijk bij de marketing afdeling. Haar scriptieonderzoek richt zich op de mogelijkheid om het beheer van Retail Media in eigen hand te nemen in plaats van uit te besteden aan een bureau.

Li-Zhi loopt in het laatste halfjaar van 2023 stage, waar ze onderdeel was van de projecten als corporate visuals, product lanceringen en het regisseren van fotoshoots voor de website. Li-Zhi deelt enthousiast haar betrokkenheid bij het proces, waarbij ze kritisch is op teksten en constant werkt aan haar professionele ontwikkeling.
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.