Ontdek Samenwerkingskansen met Van Geloven

Bij Van Geloven geloven we in de kracht van onderwijs en de toekomstige generatie professionals. Daarom streven we naar nauwe samenwerkingen met scholen en opleidingsinstellingen om studenten te inspireren en te ondersteunen in hun carrièreontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerkingen niet alleen waardevol zijn voor de studenten, maar ook voor ons als toonaangevende snackfabrikant.

Waarom samenwerken met Van Geloven

Samenwerken met Van Geloven

Bij Van Geloven zijn we gepassioneerd over het identificeren en ontwikkelen van talent. We zien studenten als de collega's van de toekomst en willen graag een rol spelen in hun groei en ontwikkeling. We staan open voor nieuwe ideeën en willen graag meedenken over mogelijkheden om onze samenwerking met scholen en opleidingen te versterken.

Of je nu een docent, student, of vertegenwoordiger van een onderwijsinstelling bent, we nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de toekomst van de voedingsindustrie vormgeven en de volgende generatie professionals inspireren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor samenwerking met Van Geloven. Samen bouwen we aan een smaakvolle toekomst.

Klaar voor een samenwerking? Vul het formulier in!

Onze locaties