Welkom in de Wereld van Snacks - Sales bij Van Geloven

In ons Verkoopteam streven we ernaar om niet alleen producten te verkopen, maar ook relaties op te bouwen. We zijn trots op onze sterke merken en werken hard om ze bij onze klanten te brengen. Met een focus op innovatie en klantgerichtheid zetten we ons in om onze merken te laten groeien en ons marktleiderschap te versterken.

Onze cultuur

Bij Van Geloven staat een warme en familiaire sfeer centraal, niet alleen binnen ons bedrijf als geheel, maar ook binnen ons dynamische Verkoopteam. Als team streven we doelgericht naar succes, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en gewaardeerd wordt om zijn of haar unieke bijdrage.

Als toonaangevend bedrijf in de voedingsindustrie hebben we een breed scala aan bekende merken, waaronder Mora, Van Dobben, Welten's, en Kroketterij de Bourgondiër. Deze merken zijn geliefd bij consumenten in Nederland en daarbuiten, en ons Verkoopteam speelt een essentiële rol in het promoten en distribueren van deze producten.

Onze Verkoopafdeling werkt nauw samen met andere cruciale afdelingen binnen Van Geloven om onze doelstellingen te bereiken. Door deze samenwerking kunnen we onze producten optimaal positioneren en onze klanten de best mogelijke service bieden.

Bij Van Geloven vind je een inspirerende werkomgeving waarin teamwork, toewijding en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

 

Image
Sales

Ons sales team

Ons Verkoopteam bestaat uit een gedreven groep professionals die streven naar succes. Als verkoper krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Of je nu een ervaren verkoper bent of net je carrière begint, bij ons vind je een omgeving waarin je kunt groeien.

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.