Welkom in de Wereld van Snacks - | ICT bij Van Geloven

Ons ICT team is verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van onze systemen, het implementeren van nieuwe technologieën en het ondersteunen van onze collega's bij het gebruik van IT-oplossingen om hun werk efficiënter te maken.

Onze cultuur

Bij Van Geloven staat een hechte en warme sfeer centraal, niet alleen binnen ons bedrijf in zijn geheel, maar ook binnen ons dynamische ICT-team. Wij geloven sterk in het belang van een gemoedelijke werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt, en waarbij teamleden elkaar aanmoedigen en ondersteunen.

Ons ICT-team bevindt zich vaak in een omgeving waarin de ontwikkelingen snel gaan en er talloze projecten gaande zijn. Ondanks deze drukte heerst er een goede sfeer waarin samenwerking centraal staat. We bundelen onze krachten en werken gezamenlijk aan het realiseren van onze doelstellingen.

Als onderdeel van Van Geloven hebben we het voorrecht om te werken met geavanceerde technologieën die ons helpen om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en te innoveren. Ons ICT-team speelt een cruciale rol in het beheren en verbeteren van deze systemen, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Binnen Van Geloven hebben we een aantal toonaangevende merken, zoals Mora, Van Dobben, Welten's, en Kroketterij de Bourgondiër. Deze merken zijn geliefd bij consumenten en vereisen een hoog niveau van efficiëntie en innovatie om aan hun verwachtingen te voldoen.

Bij Van Geloven vind je een inspirerende werkomgeving waarin persoonlijke groei, teamwork en uitdagingen samenkomen. 

Ons Team

Ons ICT team bestaat uit toegewijde professionals. We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt en elkaar ondersteunt bij het vinden van innovatieve oplossingen. Bij ons vind je een omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen.

Image
Favoriete snacks snackbar
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.