Welkom in de Wereld van Snacks - | Inkoop bij Van Geloven

In ons inkoopteam streven we ernaar om de hoogste kwaliteit te garanderen voor al onze producten. We werken nauw samen met leveranciers om ervoor te zorgen dat we de juiste producten tegen de juiste prijs en op het juiste moment binnenhalen. Als onderdeel van ons team speel je een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en beschikbaarheid van onze producten.

Onze cultuur

Bij Van Geloven koesteren we een hechte en warme sfeer, die niet alleen ons bedrijf als geheel omvat, maar ook specifiek ons gedreven inkoopteam. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezellige werkomgeving essentieel is voor het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt en optimaal kan presteren.

Binnen ons inkoopteam moedigen we het nemen van verantwoordelijkheid aan en bieden we volop kansen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. We geloven sterk dat het nemen van verantwoordelijkheid niet alleen leidt tot persoonlijke groei, maar ook bijdraagt aan het succes van ons team en ons bedrijf als geheel.

Als onderdeel van Van Geloven hebben we het voorrecht om samen te werken met een scala aan gerenommeerde merken, zoals Mora, Van Dobben, Welten's, en Kroketterij de Bourgondiër. Deze merken zijn geliefd bij consumenten en spelen een cruciale rol in ons succesverhaal.

Ons inkoopteam werkt nauw samen met leveranciers en andere afdelingen binnen Van Geloven om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten verkrijgen tegen de beste prijs. Deze samenwerking is essentieel voor het handhaven van onze hoge standaarden en het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Bij Van Geloven vind je een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en teamspirit centraal staan.

Ons Team

Ons Inkoopteam bestaat uit gedreven professionals. We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt en elkaar ondersteunt. 

Image
Snacks Mora
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.