Van Geloven, de grootste snackfabrikant van Europa

Bij Van Geloven geloven we niet alleen in heerlijke snacks, maar ook in het koesteren van talent, zowel in de keuken als daarbuiten. Ben jij een student op zoek naar een stageplaats of een aankomend talent dat zijn of haar eerste stappen op de arbeidsmarkt wil zetten? Of ben je een leraar of opleider die studenten helpt bij hun carrièreplanning? Dan is dit jouw kans om meer te ontdekken over de boeiende wereld van Van Geloven en hoe we leren en groeien samenbrengen in ons bedrijf.
Meer over Van Geloven

USP's Van Geloven

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Van Geloven

Onze toewijding aan het milieu, dierenwelzijn en maatschappij vormt de kern van onze bedrijfsmissie. We zetten ons voortdurend in voor de ontwikkeling van duurzame producten die aansluiten bij de groeiende behoefte aan verantwoorde voeding. Ons assortiment van vleesvrije opties is een concreet voorbeeld van hoe we inspelen op de verschuiving naar verminderde vleesconsumptie. Ons doel is om tegen 2025 maar liefst 50% van ons aanbod vleesvrij te maken, en we zijn op de goede weg om dit doel te bereiken. De vleesproducten die we nog wel verwerken, worden zorgvuldig geselecteerd bij bronnen die hoge normen voor dierenwelzijn hanteren.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan de herkomst en het gebruik van duurzame grondstoffen, voedselveiligheid en de verantwoorde samenstelling van onze snacks. Al deze aspecten zijn verankerd in ons duurzaamheidsbeleid. We hebben onze organisatie gestoeld op vijf kernpijlers, die we de '5 B's' noemen: betrokken mensen, bewust snacken, betrouwbare bronnen en betere snacks. Stap voor stap, snack voor snack, zetten we ons in voor een meer duurzame toekomst.