Over Van Geloven

Met inmiddels bijna 1.500 medewerkers in Nederland en België en een omzet van circa EUR 300 miljoen, bouwt Van Geloven aan ambitieuze groeiplannen. We zijn absolute marktleider in diepvriessnacks en maaltijdcomponenten voor het retail- en foodservice kanaal. Van Geloven is sinds 2016 onderdeel van McCain, met wereldwijd meer dan 25.000 medewerkers en marktleider in diepvries-aardappel producten. In het merkenportfolio zitten sterke merken als Mora, Van Dobben,  de Bourgondiër, Ad van Geloven, Van Lieshout Snacks en Souflesse. Tot slot levert Van Geloven ook private labels aan geselecteerde partijen.

Bij Van Geloven werken we met plezier en ondernemerschap aan mooie merken waarbij veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Waar we de cultuureigenschappen van onze 6 productielocaties koesteren zie je onze gemeenschappelijke kernwaarden Verbinding, Verbetering en Verantwoordelijkheid overal terug. Zijn dit waarden die ook bij jou passen en wil jij mee bouwen aan onze groeiplannen?

Cultuur Van Geloven

Bij Van Geloven staat onze familiecultuur centraal, waarin mensen op de eerste plaats komen. Met een no-nonsense aanpak creëren we een informele en vriendelijke omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Onze cultuur wordt gedreven door drie kernwaarden: Verbetering, Verbinding en Verantwoordelijkheid.
Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, waarbij we onze medewerkers flexibiliteit bieden om optimaal te kunnen presteren én te genieten van hun leven buiten het werk. Bij Van Geloven streven we ernaar dat elke medewerker met plezier naar het werk komt.
Lees meer over onze cultuur

Directie aan het woord

Tot begin 2012 werkte ik bij een multinational. Een prachtig bedrijf, maar ik miste iets. Vanwege de grootte en structuur van de organisatie was het er moeilijk om impact te kunnen maken; om resultaat te zien van mijn werk. Om die reden ben ik overgestapt naar het overzichtelijkere Van Geloven. Een bedrijf met mooie en bekende merken in het portfolio, zoals het wereldberoemde Mora natuurlijk.

Nu, ruim tien jaar later, kan ik wel zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. We produceren prachtige producten, maken enorm veel mee en doen de gaafste dingen. Maar het mooiste vind ik misschien nog wel dat we, samen, zelf op de knoppen drukken en snel resultaat zien van onze beslissingen. Zo zie je duidelijk waar je het allemaal voor doet.
Lees meer over onze directie

Geschiedenis Van Geloven

MVO Beleid Van Geloven

Dat we onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om mens, milieu en maatschappij is voor ons een vanzelfsprekendheid. Bij de ontwikkeling van onze producten zijn we daar aan de lopende band mee bezig. Met ons vleesvrij assortiment spelen we in op verminderde vleesconsumptie. Ons streven is om steeds minder vlees in onze producten te verwerken en daar zijn we erg actief in. Rond 2025 is 50% vleesvrij ons doel en we liggen keurig op koers! Vlees dat we nog wél verwerken, halen we bij bronnen die dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben.

Stap voor stap, snack voor snack duurzamer!
Lees meer over ons MVO beleid