Stage lopen bij Van Geloven

Overweeg je een stage bij Van Geloven? Dat is geweldig nieuws! Van Geloven is dé toonaangevende snackfabrikant in Europa, met zes vestigingen verspreid over Nederland en België. Bij ons staan de deuren wijd open voor jong talent, en we bieden boeiende stagekansen binnen diverse afdelingen. Nieuwsgierig naar de soorten stages die Van Geloven te bieden heeft? Blijf lezen voor meer informatie! Ontdek onze veelzijdige stageprogramma's.

Onze merken

Unieke stage kansen wachten op jou

Tijdens een stage bij Van Geloven maak je deel uit van een innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn heerlijke snacks en duurzame initiatieven. Of je nu geïnteresseerd bent in marketing, productontwikkeling, logistiek, of een andere bedrijfsdiscipline, wij bieden stageplekken in diverse afdelingen waar je kunt groeien en leren.

Op zoek naar de perfecte stage voor jou? Bekijk onze huidige stagevacatures op onze website en ontdek welke mogelijkheden er op dit moment zijn. Wacht niet te lang, want onze vacatures kunnen snel worden ingevuld.

Kun je op dit moment geen passende stagevacature vinden? Geen zorgen! We dagen je uit om een open sollicitatie te sturen naar recruitment@vangeloven.com. Laat ons weten waarom jij een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team en welk soort stage je zoekt. Wie weet kunnen we een op maat gemaakte stage voor jou creëren.
Bekijk de vacatures!

Waarom stage lopen bij Van Geloven