Werken bij Van Lieshout Snackwaren

Heerlijke snacks worden niet alleen geconsumeerd in Helmond maar ook gemaakt. Bij Van Geloven Helmond, in de volksmond Van Lieshout Snackwaren, werken zo’n 170 mensen. Van Geloven Helmond wordt gezien als dé frikandellenspecialist van Nederland.

Aan de slag als monteur bij Van Geloven Helmond

Van Geloven Helmond

Werken in de snackwereld

Behalve frikandellen - dagelijks zo’n 1,2 miljoen - maken we ook veel hamburgers en gehaktproducten voor de professionele markt. In Helmond produceren we meer dan 50 verschillende snacks. Zoveel soorten staren je vanachter de vitrine van de gemiddelde snackbar niet aan.

Van Geloven Helmond is sinds 2002 onderdeel van onze hechte familie. De fabriek heeft nog steeds zijn eigen ‘smoel’ en vakmanschap, maar de diverse productielijnen zijn intussen sterk geautomatiseerd. Het resultaat? Een productielocatie die heerlijk loopt en dito snacks fabriceert.

Aan de slag als Operator bij Van Geloven Helmond

Parkeren en reizen

De automobilist kan zijn of haar auto kwijt op de grote parkeerplaats achter de locatie, waarna het nog slechts vijf minuten lopen is tot de plaats waar het allemaal gebeurt. Kom je liever met het OV? Geen probleem, want in Helmond heb je de stations voor het uitkiezen. Onze tip du jour: stap uit in Helmond-Centraal; vanuit daar rijdt er een bus naar de fabriek die je voor de deur afzet.

Open dag Van Geloven Helmond 

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.