Van Geloven Helmond - Dé plek waar smaakvolle snacks tot leven komen!

Van Geloven Helmond, beter bekend als Van Lieshout Snacks, is dé frikandellenspecialist van Nederland. Met meer dan 50 verschillende snacks, waaronder de bekende merken Mora, Van Lieshout Snacks en Willie Dokter, zorgen wij ervoor dat iedere snackliefhebber zijn hart kan ophalen. Bij Van Geloven Helmond zijn we trots op onze rijke geschiedenis en vakmanschap.

Aan de slag als Monteur bij Van Geloven Helmond

Ben jij een enthousiaste Monteur met passie voor techniek? Bij Van Geloven hebben we een geweldige kans voor jou! Als Monteur speel je een cruciale rol in het onderhoud en de optimalisatie van onze productie-installaties. Ontdek nu onze vacature en solliciteer direct!

Als Monteur bij Van Geloven krijg je de kans om deel uit te maken van deze succesvolle geschiedenis. Je zult werken met state-of-the-art productie-installaties en jouw technische vaardigheden inzetten om ervoor te zorgen dat onze productielijnen optimaal functioneren. Jouw bijdrage is essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit en efficiëntie van onze snacks.

Bij Van Geloven heerst een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd. Je werkt samen met een enthousiast team van collega-monteurs en andere professionals. Samen zorgen jullie ervoor dat onze productieprocessen vlekkeloos verlopen en onze snacks van topkwaliteit zijn.

Operator 3 ploegen bij Van Geloven Helmond: Ontdek een smaakvolle carrière in de snackindustrie!

Wil jij als Operator werken in een dynamische omgeving waar heerlijke snacks zoals Van Lieshout Snacks worden gemaakt? Bij Van Geloven in Helmond hebben we de perfecte functie voor jou! Als Operator in 3 ploegen speel je een essentiële rol in ons productieproces. Ontdek nu onze vacature en solliciteer direct!

Snacks die we onder andere maken bij Van Geloven Helmond

Afdelingen binnen Van Geloven Helmond

Open dag Van Geloven Helmond 

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.