Van Geloven Tilburg

In Tilburg begon het allemaal voor ons, in de jaren zestig. Ad van Geloven lanceerde de kroket en de rest is geschiedenis. Tegenwoordig werken er zo’n 250 mensen in onze Tilburgse fabriek. Het is de grootste krokettenfabriek ter wereld. Geen rocket science, wel kroket science.

Meer dan alleen kroketten

In Tilburg maken we meer dan kroketten alleen. Ook rollen er veel bitterballen van de band, wat gezien de vorm goed te verklaren is. En saté, loempia’s en kipproducten. Die loempia’s vouwen we trouwens met de hand, want zo kunnen we er nog nét wat meer liefde en smaak in stoppen.

Geef je een feestje, dan doe je er verstandig aan een paar dozen met minisnacks in huis te halen, zoals de Funmix van Mora. Die boxen vol gangmakers vullen we in Tilburg. We maken niet alleen snacks voor de mensen thuis maar ook voor bijvoorbeeld de horeca.

Open dag Van Geloven Tilburg

Échte gezelligheid

Ook de mensen die in Tilburg werken zijn echte gezelligheidsdieren. Als jij uit het juiste hout bent gesneden, kun je wel inpakken! We verwelkomen je dan met die wereldberoemde Brabantse gastvrijheid. En wellicht ook wel met een knapperige bitterbal, voor de sfeer.

Samen creëren we échte geluksmomentjes voor de mensen thuis. Dit doen we doormiddel van onze snacks. We zijn trots als we onze snacks terugzien in de supermarkt. Wanneer je bij ons komt werken, kan jij onze heerlijke snacks kopen voor een scherpe prijs, dit doe je in onze personeelswinkel. 

Sfeerimpressie Van Geloven Tilburg

Parkeren en reizen

Van Geloven Tilburg vind je aan de noordzijde van de stad. Wanneer je met de auto komt, zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar. Zo kun jij altijd dichtbij parkeren en ben je binnen enkele minuten op jouw werkplek! Daarnaast beschikken we ook over een overdekte fietsenstalling op ons terrein. Hier plaats jij jouw fiets veilig én droog.

Reis je liever met het OV? De bus stopt bijna voor de deur. Uitstappen maar! 
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.