Werken bij Van Geloven Tilburg: Dé Plek voor Smakelijke Avonturen!

Bij Van Geloven Tilburg, ook bekend als Ad Van Geloven, draait het allemaal om de heerlijkste snacks. Hier worden niet alleen kroketten geproduceerd, maar ook bitterballen, saté, loempia's en kipproducten. Onze passie voor kwaliteit en smaak proef je in elke hap. En als je bij ons komt werken, stap je in de wereld van échte gezelligheid en Brabantse gastvrijheid.

Start jouw smaakvolle carrière als Operator Food in Tilburg bij Van Geloven!

Ben jij klaar voor een uitdagende functie waarin je werkt in een dynamische en moderne productieomgeving? Als Operator Food speel je een essentiële rol in het productieproces en zorg je ervoor dat onze heerlijke snacks van topkwaliteit zijn.

Bij Van Geloven begrijpen we dat jij als beginnend operator de kans wilt om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Daarom bieden we jou een direct contract aan en ontvang je een aantrekkelijke €500,- tekenbonus. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen, zodat je kunt uitblinken in je vak.

Met goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer en volop doorgroeimogelijkheden is Van Geloven de ideale plek om je carrière als Operator Food te starten. Solliciteer nu op onze website en ontdek de smaakvolle wereld van Van Geloven!

Word Monteur bij Van Geloven en geef jouw technische skills een smakelijke uitdaging

Wil jij je technische vaardigheden inzetten bij een toonaangevend voedingsmiddelenbedrijf? Grijp dan nu je kans! Van Geloven heeft een uitdagende functie beschikbaar voor een monteur in 5-ploegendienst.

Als monteur bij Van Geloven speel je een essentiële rol in het onderhouden en repareren van onze moderne productielijnen. Je zorgt ervoor dat de machines optimaal functioneren en je lost storingen snel en vakkundig op. Met jouw technisch inzicht draag je bij aan een soepel verlopend productieproces en zorg je ervoor dat onze heerlijke snacks van de band blijven rollen.

Bij Van Geloven investeren we in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer waarin teamwork en collegialiteit centraal staan.

Wacht niet langer en solliciteer nu op de functie van monteur bij Van Geloven! Word onderdeel van ons enthousiaste team en werk mee aan de productie van de lekkerste snacks. Samen creëren we kwaliteit en innovatie, en bieden we jou de kans om te groeien in je technische carrière.

Snacks die we onder andere maken bij Van Geloven Tilburg

Afdelingen binnen de fabriek

Afdelingen op kantoor

Open dag Van Geloven Tilburg

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.