Directie aan het woord

Jan Aalzten Linde, CEO Van Geloven

Tot begin 2012 werkte ik bij een multinational. Een prachtig bedrijf, maar ik miste iets. Vanwege de grootte en structuur van de organisatie was het er moeilijk om impact te kunnen maken; om resultaat te zien van mijn werk. Om die reden ben ik overgestapt naar het overzichtelijkere Van Geloven. Een bedrijf met mooie en bekende merken in het portfolio, zoals het wereldberoemde Mora natuurlijk.

Nu, ruim tien jaar later, kan ik wel zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. We produceren prachtige producten, maken enorm veel mee en doen de gaafste dingen. Maar het mooiste vind ik misschien nog wel dat we, samen, zelf op de knoppen drukken en snel resultaat zien van onze beslissingen. Zo zie je duidelijk waar je het allemaal voor doet.
Image
Favoriete snacks snackbar

Oog voor mens, dier en milieu

De groei die we als Van Geloven hebben doorgemaakt, is imposant. Het afgelopen decennium laat klinkende cijfers zien en die lijn willen we natuurlijk doortrekken. Niettemin vinden we niet alleen de cijfers belangrijk; we vinden het essentieel om oog te hebben voor de omgeving. We zien grote kansen voor heerlijke snacks zonder vlees en denken in 2025 richting 50% vleesvrij te zitten! Dat is een uitdaging en het vraagt veel innovatie en creativiteit, maar als marktleider past die koppositie ons.

 

Vlees betrekken we van bronnen die dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben. En uiteraard dragen we een flinke steen bij aan vermindering van voedselverspilling en energieverbruik. Kortom: we doen wat we kunnen om onze planeet in optimale conditie te houden. Met respect voor mens, natuur en maatschappij zijn we onderweg naar onze volgende bestemming, zonder te vergeten waar we vandaan komen. Diep in ons hart blijven we altijd een laagdrempelig en informeel familiebedrijf.

 

Bij Van Geloven houden we van goede snacks, maar nóg meer van mensen. In de fabriek, maar ook op kantoor en in de auto onderweg, heeft veiligheid voor ons de allerhoogste prioriteit. Via uitgebreide bewustwordingscampagnes en gerichte investeringen hebben we het aantal ongevallen fors verlaagd en is ons ultieme doel om nul ongevallen te kunnen registreren.

Image
Mora Vega snacks

Onderdeel van McCain

We zijn in 2016 onderdeel geworden van het mooie familiebedrijf McCain, bekend van de aardappelproducten. McCain, met Canadese roots, wil graag in Europa een snackbusiness opbouwen en heeft inmiddels veel geld in onze fabrieken geïnvesteerd. Hierdoor hebben we een duidelijk en stabiel toekomstbeeld, kunnen we meer innovatie toepassen en zijn we financieel een solide bedrijf. We worden steeds meer onderdeel van het McCain-netwerk doordat we, via het McCain-netwerk, onweerstaanbare snacks leveren aan de grote foodservice-ketens binnen Europa.

Tegelijkertijd hebben we veel ruimte om binnen Nederland en België ons eigen beleid neer te zetten: een zelfstandig bedrijf binnen een groot moederconcern. Met naast financiële stabiliteit ook het voordeel van internationale loopbaanpaden en meeliften op de professionele training en development van McCain. Het beste van twee werelden!

 "Bij Van Geloven kun je echt Impact maken"
Jan Aaltzen Linde

Van harte welkom

Geloof me: ik had de afgelopen tien jaar voor geen goud willen mensen. En ik zie uit naar verdere groei en ontwikkeling met onze geweldige collega’s. Én met nieuwe collega’s. Van harte welkom dus om bij ons te solliciteren en samen met ons nóg meer impact te maken!

Thomas van Meenen, HR Directeur Van Geloven

Voordat ik eind 2019 bij Van Geloven aan boord kwam, werkte ik onder meer bij General Electric en ASML. Grote multinationals met dito ambities. Qua omvang is mijn huidige werkgever kleiner. Maar de plannen zijn even groots en ambitieus. En de werksfeer? Die is top!

Bij Van Geloven kun je het verschil maken. Je kunt iets moois bedenken en het later zelf implementeren. Op allerlei manieren impact maken en het bedrijf een paar stappen vooruit laten maken. Voor mij dat de ultieme motivator.

Laat er geen misverstand over bestaan: Van Geloven is een speler van formaat. We zijn zéér succesvol en gezond. Ons fundament is ijzersterk. Zeker sinds de overname door McCain, een multinational uit Canada. Daardoor hebben we toegang tot de middelen en het netwerk om onze positie nóg verder te verstevigen.
Image
Vega snacks

Onze drie V’s

Er staat dus veel te veranderen, maar in de kern blijven we altijd een nuchter ondernemend bedrijf. Een bedrijf met korte lijnen, geen onnodige hiërarchie en een goede balans tussen werk en privé. Dat combineren we met onze kernwaarden: de drie V’s. Die staan voor verbinding, verantwoordelijkheid en verbeteren.

De V’s komen terug in alles wat we doen. Verbinden in de manier waarop we samenwerken. Met onze collega’s, maar ook met onze partners en hoe we communiceren met onze klanten. Alleen komen we nergens. Maar samen kunnen we de wereld veroveren.

Transitie naar vleesvrij

Verantwoordelijkheid nemen we richting onze omgeving. De natuur, door verantwoord om te gaan met onze bronnen. De dieren, door alleen samen te werken met bedrijven die serieuze aandacht besteden aan dierenwelzijn. En door steeds meer vleesvrije snacks te produceren – in 2025 vijftig procent van onze afzet! Wij zijn de koploper in de transitie van vleeshoudend naar vleesvrij. Die kartrekkersrol past bij ons en pakken wij graag.

De laatste V staat voor verbetering. De overname door McCain geeft ons de kans om nóg beter en professioneler te worden. Flink te investeren in onze fabrieken. En de kwaliteit van onze backoffice - denk aan IT- en HR-processen - naar een hoger niveau te tillen. We staan aan de vooravond van een grote professionaliseringsslag. Dat is ongekend interessant!

Image
Snacks Van Geloven

Prachtige en uitdagende kansen genoeg!

Dit vraagt om veranderingsbereidheid, maar ook zeker om extra capaciteit. Mede daarom is er deze Werken bij-site. Bij Van Geloven zitten we te springen om goede en bekwame nieuwe mensen die in onze aanpak geloven. Daarbij staren we ons niet blind op je cv. Wil je een leuke baan in onze productie? Van harte welkom! Heb je een hbo- of wo-achtergrond? Prachtige en uitdagende kansen genoeg, bijvoorbeeld op ons hoofdkantoor.

 

Alleen komen we nergens, maar samen kunnen we de wereld veroveren
Thomas van Meenen

Van mijn overstap naar Van Geloven heb ik geen moment spijt gehad. Ik kan niet wachten om, samen met mijn geweldige collega’s, nieuwe en mooie stappen te zetten. Nóg dichter bij de top te komen. Werken bij Van Geloven is een feestje. En ik nodig jou uit om met ons mee op expeditie te gaan en je loopbaan een impuls te geven. Kom je?