Werken in Maastricht

Maastricht staat te boek als dé culinaire hoofdstad van Nederland. Je hebt in Maastricht talloze fantastische restaurants, dus we willen niet beweren dat de stad die titel volledig aan de aanwezigheid van onze fabriekshal te danken heeft. Maar grotendeels natuurlijk wel.

Vacatures in Maastricht

Aan de slag als Operator Inpak bij Van Geloven Maastricht

Van Geloven Maastricht

Mora begon in 1960 in Maastricht als een kleine buurtslager. Marcel Mourmans bracht vanaf de slagerij van zijn vader kroketten en loempia’s rond bij verschillende cafetaria’s in de omgeving. Dat liep zo goed dat hij samen met zijn vrouw, Robby Ramaekers, het bedrijf Mora oprichtte.

Open dag 15 juni Van Geloven Maastricht

We groeien steeds verder

Onze nieuwe productiehal is sinds het najaar van 2021 open. We hadden behoefte aan een ruimere jas in het zuiden, om maar te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks. En om ons moederbedrijf McCain te kunnen voorzien van voortreffelijke kaassnacks voor grote klanten, zoals bekende fastfoodketens die je langs de weg vaak ziet.

De snacks die in Maastricht van de productiebanden komen, zijn zo gevarieerd als het oeuvre van André Rieu. Kroketten, bitterballen, frikandellen, smulrollen, bami- en nasisnacks en nog veel meer, zoals veel vleesvrije producten. In de innovatieve fabriek in Maastricht is plaats voor zo’n 500 medewerkers.

Aan de slag als Operator Vormen bij Van Geloven Maastricht

Parkeren en reizen

Onze fabriek in Maastricht vind je aan de noordzijde van de stad, op een absolute A-locatie. Binnen no-time draai je je auto de A2 op, maar ook met het openbaar vervoer is de fabriek uitstekend te bereiken. Kom je liever met de fiets? Geen probleem! Je kunt jouw fiets veilig plaatsen in onze fietsenstalling.

Open dag 16 september Van Geloven Maastricht

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.