Werken bij Van Geloven Maastricht - Waar smakelijkheid en passie samenkomen!

Welkom bij Van Geloven Maastricht, beter bekend als Mora Productie BV, dé culinaire trots van deze prachtige stad. Maastricht, de culinaire hoofdstad van Nederland, staat bekend om zijn fantastische restaurants en onze fabriekshal draagt zeker bij aan deze reputatie. Maar laten we niet vergeten dat er nog veel meer te ontdekken valt in deze smakelijke stad.

Werken als Operator (Inpak) bij Van Geloven Maastricht: ontdek de smakelijke wereld van Mora!

Wil jij een uitdagende baan als Operator bij Van Geloven, het bedrijf achter het bekende merk Mora? Grijp dan nu je kans! Als Operator speel je een belangrijke rol in het productieproces van de heerlijke snacks die wij dagelijks maken. Ervaring is geen vereiste, want wij bieden trainingen en begeleiding om jouw vaardigheden als Operator verder te ontwikkelen.

Bij Van Geloven Maastricht, gelegen in de omgeving van Maastricht, maak je deel uit van een gepassioneerd team dat zich inzet voor de productie van de lekkerste snacks. Denk aan de iconische Mora kroketten, frikandellen, bitterballen en nog veel meer. Onze producten zijn geliefd in heel Nederland en jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan dit succesverhaal.

 

Vacatures Van Geloven Maastricht

Word een meester in de snackproductie

Als Operator krijg je de kans om te werken in een innovatieve en moderne productieomgeving. Je bedient machines, bewaakt het productieproces en zorgt voor een optimale kwaliteit van de snacks. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de productie soepel verloopt en dat de klanten kunnen genieten van onze heerlijke producten.

Bij Van Geloven Maastricht investeren we in jouw ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen en door te groeien binnen ons bedrijf. Bovendien bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer waarin samenwerking en teamgeest centraal staan.

Dus, ben jij enthousiast, leergierig en op zoek naar een baan als Operator in Maastricht? Solliciteer dan nu bij Van Geloven en ontdek de smakelijke wereld van Mora! Samen creëren we de lekkerste snacks waar Nederland van houdt.

Afdelingen binnen de fabriek

Afdelingen op kantoor

Open dag Van Geloven Maastricht

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.