Welkom bij Van Geloven Mol, jouw snackavontuur!

Welkom bij Van Geloven Mol, ook wel bekend als de Mora fabriek! Een internationaal opererende organisatie met een locatie in het gezellige Mol, België. Bij Mora Mol zijn we trots op ons hechte team van zo'n honderd enthousiaste medewerkers, waarvan het merendeel zich inzet in onze fabriek. Maar dat is niet alles, want naast de productie hebben we hier ook de afdelingen Sales, Marketing en Finance bruisend vertegenwoordigd.

Van buurtslagerij tot Mora fabriek: onze rijke geschiedenis

Onze geschiedenis gaat terug naar de jaren '60, toen Marcel Mourmans vanuit een kleine buurtslagerij in Maastricht begon met het rondbrengen van loempia's en kroketten. De passie voor snacks groeide snel en al snel was de slagerij te klein. In 1972 zag de Mora fabriek in Nederland het levenslicht, en het succes ervan kende geen grenzen. Zo besloten we in 1975 de stap te wagen over de grens en openden we onze geliefde locatie in het charmante Mol.

Image
Geschiedenis Mora

 

 

Image
Sitostick

 

De trots van Mora Mol: SitoGold, een meesterwerk op een stokje!

Als je het over trots hebt, dan moeten we het wel even hebben over onze glanzende ster: de SitoGold! Dit paradepaardje is een ware publieksfavoriet en veroverde de harten van horecaliefhebbers in België en Nederland. En weet je wat het extra speciaal maakt? Onze SitoGold wordt met liefde en vakmanschap met de hand aan het stokje geprikt. Een meesterwerkje van smaak en ambacht, waar we met recht trots op zijn. Onze SitoGold is zo geliefd dat je het zomaar tegen zou kunnen komen in een pubquiz, of wie weet, bij een 'Sito-toets'!

Maar onze passie voor snacks gaat verder dan alleen de SitoGold. In Mol produceren we ook met liefde onze heerlijke broodjessnacks en vissnacks. Het zorgt voor een onweerstaanbaar aanbod van smakelijke lekkernijen waar je je vingers bij aflikt!

 

Sluit je aan bij onze snackfamilie in het gezellige Mol!

Bij Van Geloven Mol heerst een warme en collegiale sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Samen werken we elke dag aan de beste snacks voor onze trouwe klanten en zetten we Mora op de kaart als snackgigant. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gedreven team in het hart van de snackwereld? Join the snack revolution en ontdek hoe jij je passie voor snacks en jouw talenten bij Van Geloven Mol kunt laten schitteren. Sluit je aan bij onze gezellige familie en ontdek de heerlijke wereld van Mora snacks, rechtstreeks vanuit onze Mora fabriek in Mol!

 

 

Image
Mora Mol

Afdelingen binnen de fabriek

Afdelingen op kantoor

Sfeerimpressie Van Geloven Mol

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.