Van Geloven Mol

Je kunt Van Geloven met recht een internationaal opererende organisatie noemen. Naast vijf productielocaties in Nederland zitten we namelijk ook in het verre Mol, in België. Bij ‘Mora Mol’, zoals vrienden en bekenden zeggen, werken zo’n honderd mensen, vooral in de fabriek. Behalve onze productielocatie zijn ook de afdelingen Sales, Marketing en Finance in Mol vertegenwoordigd.

Van slagersjongen tot Snackgigant

Bij Van Geloven Mol in België, ook bekend als Mora Mol, werken zo’n 100 medewerkers waarvan het merendeel in de fabriek. Mora is in de jaren '60 begonnen in Maastricht vanuit een kleine buurtslagerij. Marcel Mourmans is de oprichter van Mora en begon in zijn beginjaren met het rondbrengen van loempia's en kroketten. Als snel werd de slagerij te klein en in 1972 werd dan ook de Mora fabriek gebouwd. Na het succes in Nederland zijn we in 1975 de grens over gegaan en is de locatie in Mol geopend.

Image
Geschiedenis Mora
Image
Sitostick

De trots van Van Geloven Mol

Eén van de paradepaardjes – al is de naam ‘stokpaardjes’ toepasselijker – van Mora Mol is de populaire SitoGold. Deze heerlijkheid is vooral in trek in de Belgische en Nederlandse horeca. Wist je dat we deze snack met de hand stukje voor stukje aan het stokje prikken? Nu in ieder geval wel. Onthoud het goed, want wellicht moet je de vraag nog een keer beantwoorden. Bijvoorbeeld bij een pubquiz, of een Sito-toets.

Alle gekheid op een stokje. Behalve de SitoGold produceren we in Mol ook onze broodjessnacks en vissnacks. Mmm, uit Mol!

 

Sfeerimpressie Van Geloven Mol

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.