Het perfecte voorproefje op jouw nieuwe baan

Image
Open Dag Mora

Proef, ontdek en ervaar

Benieuwd naar het verhaal achter al onze snacks én een voorproefje op jouw nieuwe baan? We nemen je graag mee in de wereld van onze snacks! De open dag is van 09:00 tot 21:00 uur. Cora heeft zich al aangemeld voor de open dag, ga jij ook met haar op de foto?

Image
Open Dag Mora

Exclusieve rondleiding

Tijdens de open dag krijg je een rondleiding door onze fabriek. Dit is het perfecte moment om te kijken of wij jouw nieuwe werkgever zijn. Je hebt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze keuken en om al jouw vragen te stellen. 

Image
Open Dag Mora

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Stel al jouw vragen over bijvoorbeeld onze vacatures, producten én voordelen. Dit is het perfecte moment om jouw toekomstige collega's te leren kennen. Want zeg nou eerlijk, wie kan er nou beter vertellen over jouw toekomstige baan?!

Aanmeldformulier 

Benieuwd naar de uitdagingen die wij jou te bieden hebben? Meld je aan voor een van onze open dagen! Maak een keuze welke locatie je wilt bezoeken én in welk tijdblok. Extra leuk: tijdens de open dag kan je op de foto met de enige echte Cora.

Schrijf je nu in! Na jouw aanmelding nemen we contact met je op om jouw bezoek definitief te maken. Vooraf al vragen? Mail dan naar opendag@vangeloven.com.

Let op: Aanmelden is verplicht!

Locatie
Tijdblok
Aantal personen