Van Geloven Wijk bij Duurstede: waar vakmanschap en gezelligheid hand in hand gaan

Bij Van Geloven Wijk bij Duurstede, ook wel bekend als Royaan, ben je meer dan een werknemer; je bent onderdeel van onze hechte familie. Met een team van ongeveer 35 toegewijde vakmensen creëren we hier een omgeving waar hard werken en een gezonde dosis humor samenkomen. De sfeer is zo ontspannen dat je je soms waant in een retraite-resort, minus de stilte - hier mag je namelijk gewoon praten!
Image
Souflesse Kaas

Royaan's Reis: Van Eigen Kracht naar Samen Sterker met Van Geloven

In het verleden bekend als Royaan, heeft deze locatie in Wijk bij Duurstede een rijke geschiedenis van ambacht en kwaliteit. Hier worden jaarlijks tussen de 60 en 80 miljoen kaassoufflés gemaakt - een indrukwekkende prestatie op zich! Deze heerlijke snacks hebben niet alleen Nederland veroverd, maar ook ver daarbuiten. Door onze samenwerking met de McCain-familie, reiken onze smaken nu tot in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Brazilië en Saoedi-Arabië.

Leveren aan Wereldwijde Icoonmerken: Onze Impact bij Van Geloven Wijk bij Duurstede

Van Geloven Wijk bij Duurstede levert met trots kaassoufflés aan enkele van 's werelds grootste fastfoodketens: KFC, McDonald's en Burger King. Wat nog meer? We zijn er trots op dat deze fabriek volledig halal is, wat onze toewijding aan diversiteit en kwaliteit laat zien. En voor jouw gemak hebben we overvloedige parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je je dag met een glimlach kunt beginnen en eindigen.

Bij Van Geloven Wijk bij Duurstede krijg je niet alleen de kans om te werken aan heerlijke snacks, maar om deel uit te maken van een familie die gezamenlijk groeit en geniet van succes. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe jouw passie en inzet bijdragen aan de smaakvolle reis van Van Geloven!

Image
Snacks Mora

Afdelingen binnen Van Geloven Wijk bij Duurstede

Sfeerimpressie Van Geloven Wijk bij Duurstede

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.