Van Geloven Wijk bij Duurstede

Samen met Cuijk is Van Geloven Wijk bij Duurstede een van onze kleinere locaties. Hier werken zo’n 35 vakmensen. Harde werkers, maar neem maar van ons aan dat ze ook van een dolletje houden. De sfeer is er zó relaxed dat je je in de kantine soms in een Tibetaans retraite-resort waant. Met het verschil dat je hier wel mag praten.

Vacatures Wijk bij Duurstede

Image
Souflesse Kaas

60 tot 80 miljoen kaassouflés per jaar

Bij Van Geloven Wijk bij Duurstede, vroeger beter bekend als Royaan, maken we kaassoufflés. Wel 60 tot 80 miljoen per jaar en dat is een hele mond vol. Dat geldt ook voor het afzetgebied van deze locatie. Door de toetreding tot de McCain-familie is dat verder uitgebreid naar Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Brazilië en Saoedi-Arabië. Want ook de inwoners van die landen gunnen we wat lekkers.

Leveren aan grote vastgoedketens

Van Geloven Wijk bij Duurstede levert kaassoufflés aan drie grote vastgoedketens: KFC, McDonald’s en Burger King. Verder vinden we het goed om te benoemen dat deze fabriek volledig halal is. En dat er méér dan voldoende parkeergelegenheid is voor het personeel. Dat doen we dus ook maar.

Sfeerimpressie Van Geloven Wijk bij Duurstede

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.