Welkom in de Wereld van Snacks - marketing bij Van Geloven

Als Recruitment-team spelen we een essentiële rol in het aantrekken, selecteren en behouden van topkandidaten. We fungeren als de brug tussen het management en potentiële talenten, en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en ondersteund voelt.

Onze cultuur

Bij Van Geloven is een warme en familiale sfeer niet alleen voelbaar in onze gehele organisatie, maar ook specifiek binnen ons enthousiaste Recruitment-team. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijke verbindingen en streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, zowel binnen als buiten ons team.

Ons Recruitment-team staat voor de uitdagende taak om talentvolle individuen aan te trekken die onze organisatie verder kunnen versterken. Dit vereist niet alleen professionele vaardigheden, maar ook empathie, begrip en een oprechte interesse in mensen. Bij Van Geloven erkennen en waarderen we het belang van deze menselijke aspecten in het wervingsproces.

Als onderdeel van ons Recruitment-team krijg je de kans om nauw samen te werken met diverse afdelingen binnen Van Geloven, waaronder HR, Marketing en Operations. Deze samenwerking biedt een unieke gelegenheid om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van ons bedrijf en om een breed netwerk op te bouwen binnen de organisatie.

Naast ons werk streven we er ook naar om een gezellige en stimulerende werkomgeving te creëren voor ons Recruitment-team. We organiseren regelmatig teamuitjes, teambuildingsactiviteiten en andere sociale evenementen om de teamspirit te versterken en de banden tussen collega's te versterken.

Bij Van Geloven vind je een inspirerende en ondersteunende werkcultuur waarin persoonlijke groei, samenwerking en plezier hand in hand gaan. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische Recruitment-team en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf? Ontdek dan nu de mogelijkheden bij Van Geloven!

Image
Favoriete snacks snackbar

Het recruitment team

We hebben over onze locaties heen verschillende recruiters. Onze afdeling is aanwezig in Tilburg, Maastricht en Helmond, maar wij werken voor alle locaties. Naast de recruiters werkt er op onze afdeling een Recruitment Marketeer, om ons employer brand naar buiten te brengen.

Creatief recruiten

De recruitmentafdeling van Van Geloven organiseert regelmatig open dagen, een unieke gelegenheid voor potentiële medewerkers om een kijkje te nemen achter de schermen van onze fabrieken. Deze dagen bieden de mogelijkheid onze processen te leren kennen en stellen ook geïnteresseerden in staat om te ontdekken of een carrière bij Van Geloven iets voor hen is. Daarnaast kunnen mensen vragen stellen aan onze toegewijde medewerkers en recruiters, en waardevolle inzichten verwerven in wat het betekent om deel uit te maken van het Van Geloven-team.

Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.