Welkom in de Wereld van Snacks - | QA, QESH, SHE bij Van Geloven

In ons QESH Team streven we ernaar om de hoogste normen te handhaven op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. We ontwikkelen en implementeren beleid, procedures en systemen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de wettelijke vereisten en de verwachtingen van onze klanten.

Onze cultuur

Bij Van Geloven is een warme en hechte sfeer kenmerkend, niet alleen voor ons bedrijf als geheel, maar ook voor ons toegewijde QESH-team. Wij geloven sterk in het belang van een inclusieve omgeving waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en ondersteund voelt, ongeacht hun rol of functie.

Binnen ons QESH-team (Quality, Environment, Safety & Health) streven we naar het handhaven van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. Dit vereist nauwgezette aandacht voor detail en constante alertheid, zelfs te midden van voortdurende uitdagingen en verantwoordelijkheden.

Hoewel de werkomgeving soms hectisch kan zijn vanwege de complexiteit van onze taken en de druk om aan regelgeving en normen te voldoen, heerst er altijd een vriendelijke en ondersteunende sfeer binnen ons QESH-team. We zijn een hecht team dat samenwerkt en elkaar steunt om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Als onderdeel van Van Geloven hebben we het voorrecht om te werken met enkele van de meest geliefde merken in de voedingsindustrie, zoals Mora, Van Dobben, Welten's, en Kroketterij de Bourgondiër. Het is ons QESH-team dat ervoor zorgt dat de producten van deze merken voldoen aan de strengste normen en de hoogste kwaliteit leveren aan onze klanten.

Bij Van Geloven vind je een stimulerende werkomgeving waarin persoonlijke groei, teamwork en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Ons Team

Ons QESH Team bestaat uit toegewijde professionals die zich inzetten voor het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid. We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt en elkaar ondersteunt bij het bereiken van onze gemeenschappelijke doelen. Bij ons vind je een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien en te leren, en waarin je de mogelijkheid krijgt om bij te dragen aan het succes van ons bedrijf.

Image
snacks
Job alert Icon

Jouw droombaan in je mailbox?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke vacature alerts.